Ons team

Kenchi Orcadio

Oprichter

Mijn eigen voetbalschool is voor mij een droom die uitkomt. Zo kan ik mijn grootste passie dagelijks voortzetten en, net als in de voorgaande jaren hier en in China, kinderen leren voetballen.

Ik geniet ervan als ik zie dat de kinderen het naar hun zin hebben en zich ontwikkelen.

Nick van der Hee

Keeperstrainer

Ik ben Nick van der Hee en ik ben keeper bij Spartaan’20 Jo17-1 (2e Divisie). Ik verzorg bij GO Soccer Schools de keeperstrainingen.

Ik geef wekelijks keeperstraining aan kinderen en vind dit heel leuk om te doen. Ik wil ze graag beter maken en vind het leuk om te zien hoe ze zich inzetten en ontwikkelen.

Het belangrijkste vind ik dat ze plezier maken en dat ze zien waar ze in kunnen verbeteren.

Juwensli Orcadio

Trainer

Mijn naam is Juwensli Orcadio, ik ben 18 jaar oud en ik ben speler bij Slikkerveer Jo19-1. Ik geef wekelijks training bij GO Soccer Schools.

Zelf train ik 2 keer per week met mijn eigen team Jo19-1 en met de selectie van het 1e en 2e van Slikkerveer. Graag wil ik de spelers beter maken en het belangrijkste plezier laten maken!

Coen Steinvoort​

Trainer

Mijn naam is Coen Steinvoort en ik ben 17 jaar oud. Zelf speel ik voetbal op BVV Barendrecht. Ik zal vanaf nu elke week training geven bij GO Soccer Schools.
 

Ik geef nu al ruim 5 jaar training en vind dit erg leuk om te doen. Tuurlijk is het heel goed om plezier te hebben, maar ook om beter te worden in voetbal.

Timo Luiten

Trainer

Ik ben Timo Luiten en momenteel speel ik zelf bij de O19-2 van BVV Barendrecht. Ik doe nu de studie sportkunde, een studie die veel aan sport doet. Ik heb eerst stage gelopen bij GO Soccer Schools en nu mag ik trainer zijn. Hier ben ik heel blij mee! Ik vind het belangrijk dat spelers plezier hebben en zich goed kunnen ontwikkelen.