Ons team

Kenchi Orcadio

Oprichter

Mijn eigen voetbalschool is voor mij een droom die uitkomt. Zo kan ik mijn grootste passie dagelijks voortzetten en, net als in de voorgaande jaren hier en in China, kinderen leren voetballen.

Ik geniet ervan als ik zie dat de kinderen het naar hun zin hebben en zich ontwikkelen.

Juwensli Orcadio

Trainer

Mijn naam is Juwensli Orcadio, ik ben 18 jaar oud en ik ben speler bij Slikkerveer Jo19-1. Ik geef wekelijks training bij GO Soccer Schools.

Zelf train ik 2 keer per week met mijn eigen team Jo19-1 en met de selectie van het 1e en 2e van Slikkerveer. Graag wil ik de spelers beter maken en het belangrijkste plezier laten maken!

Tomas Fernandes

Trainer

Ik ben Tomas Fernandes, 22 jaar oud en momenteel keeper bij het eerste van VV Rijsoord. In de jeugd heb ik bij SV Bolnes gekeept en vanuit daar de overstap gemaakt naar de bvo van FC Dordrecht. Ik heb de opleiding sport en bewegen inmiddels 3 jaar geleden afgerond.

Voor mijn studie heb ik bij meerdere jeugdteams stage gelopen. Sinds oktober ben ik trainer bij de GO Soccer Schools.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen plezier hebben en dat we ze mentaal voorbereiden.
Progressie en plezier zijn het belangrijkst.

Jaden Gravenbeek

Trainer

Ik ben Jaden Gravenbeek, 19 jaar oud. Ik speel bij RVVH in het 3de. Vroeger speelde ik bij Rijsoord en daarna ben ik naar RVVH gegaan.
Ik doe nu de opleiding sport en bewegen op het Albeda College en ben sinds kort trainer bij GO Soccer Schools.

Ik ben trainer geworden bij GO omdat ik het leuk vind om kinderen beter te maken en ze te leren wat ik weet. Op deze manier worden ze betere spelers.