Wie zijn wij?

Over ons

GO Soccer Schools is een voetbalschool voor spelers en keepers van 6 t/m 18 jaar. Bij GO Soccer Schools vinden wij persoonlijke ontwikkeling van spelers en keepers op technisch en mentaal vlak zeer belangrijk. Er wordt veel op baltechniek en balbehandeling getraind en we helpen de kinderen met het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en persoonlijke doelen.

Onze missie

Onze missie met GO Soccer Schools is de jeugd van 6 tot 18 jaar op verschillende vlakken in het voetbal te helpen ontwikkelen. Niet alleen aandacht voor techniek is daarin belangrijk maar ook het mentale. Een kind in een veilige omgeving met plezier te laten trainen en tevens ook zelfvertrouwen te geven is voor ons super belangrijk, dat is iets waar wij zeker in geloven.

Onze visie

Bij GO Soccer Schools vinden wij persoonlijke ontwikkeling van spelers en keepers op technisch en mentaal vlak zeer belangrijk. Er wordt veel op baltechniek en balbehandeling getraind en we helpen de kinderen met het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en persoonlijke doelen.